Renovatiewerken

SCHROEDERS JOCHEM

Renovatiewerken

Renoveren kan u leren, maar ons moet u het niet meer leren. Al meer dan 15 jaar staan we in de regio Hasselt, Bilzen, Genk bekend om onze piekfijne renovatiewerken. Van kleine renovaties tot grote totaalprojecten, uw renovatie is bij ons in vakkundige en betrouwbare handen.

Een nieuwe keuken, een valse wand, het uitbreken van de badkamer en meer. Al uw verbouwingswerken nemen we onder handen. Geen project is te groot of te klein. Zit u met renovatiewerken en kunt u hulp gebruiken? Dan staan we voor u klaar. Op een zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk overlast brengen we uw renovatiewerken tot een goed einde. U regelt zelf het materiaal of laat dit volledig aan ons over.

SCHROEDERS JOCHEM

Meer dan enkel renoveren

Maar bij Schroeders Jochem gaan we verder. Ook het plaatsen van zonnepanelen is mogelijk. Wij zorgen voor de vakkundige plaatsing van uw panelen voor een optimaal rendement. Zo zet u in op een duurzame toekomst. Een professionele plaatsing is een zekerheid en ook achteraf staan we met plezier in voor het onderhoud van uw zonnepanelen.

Buiten zonnepanelen kan u ook op ons rekenen voor tal van metalen constructies. Afdaken, industriehallen en meer … Informeer zeker eens naar de mogelijkheden als u aan verbouwen denkt.

Toe aan een renovatie?

Renoveren in de regio Hasselt, Bilzen, Genk.
Contacteer ons, we bezorgen u graag een vrijblijvende offerte op maat.