Elektriciteitswerken

SCHROEDERS JOCHEM

ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN

Als dé specialist in elektriciteitswerken in de regio Bilzen, heeft elektriciteit geen geheimen meer voor ons. Het aanleggen van elektriciteit is een vak apart, maar dan wel eentje dat we in de vingers hebben. Zowel voor particulieren als bedrijven zorgen we voor algemene elektriciteitswerken op maat. 

Elektriciteit voor nieuwbouw

In heel wat nieuwbouwprojecten voorzien we de elektriciteit van A tot Z. Van kap- en slijpwerk tot het bekabelen en afwerken. Reken op kwalitatief vakwerk dat jaren meegaat en dat gerealiseerd werd volgens de regels van de kunst. Onze ervaren elektriciens kennen het klappen van de zweep en zorgen voor piekfijne installaties, klaar voor keuring.

 

SCHROEDERS JOCHEM

Elektriciteit bij renovatie/verbouwingen

Een bestaande elektrische installatie die een upgrade moet krijgen, nood aan een nieuwe elektriciteitskast of misschien wel bijkomende stopcontacten? Wij regelen het. Ook buiten zorgen we voor de nodige kabels, zodat uw buitenverlichting optimaal functioneert en tot zijn recht komt. 

Verlichting

En toen was er licht! Bij Schroeders Jochem zorgen we ook voor de nodige verlichting. Een lichtplan op maat is mogelijk en ook indien u armaturen wenst kunnen we deze voor u aankopen en plaatsen. Verder zijn we ook thuis in energiezuinige ledverlichting. 

Meer weten?

Elektriciteitswerken in de regio Bilzen? Contacteer ons! Wij genieten een onberispelijke reputatie en zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.