Gyprocwerken

SCHROEDERS JOCHEM

GYPROCWERKEN

Gyproc is een geweldig materiaal. We werken er dan ook veelvuldig mee. Wij plaatsen in geen tijd valse wanden in uw woonst of bedrijf. Van vals plafond tot gipswand om verschillende compartimenten te maken, laat het maar over aan ons. Wij zorgen voor professionele gyprocwerken met een minimum aan overlast en met een geweldig resultaat.

 

Gipswanden

Ook andere gipswanden zijn perfect mogelijk. Wij denken graag met u mee en komen met de best mogelijke oplossing op de proppen. Van een functionele gipswand tot een prachtig exemplaar die een ware eyecatcher vormt in uw interieur, wij doen het. Valse wanden en plafonds hebben we in de vingers en al tientallen klanten deden voor hun gyprocwanden en andere valse wanden, beroep op onze kennis.

Ook de afwerking wordt tot in de puntjes verzorgd. Wij werken kabels en buizen naadloos weg. We verwerken uw elektriciteit in uw wanden en of valse plafonds. Ook het inwerken van spots vormt geen enkel probleem.

Een valse wand of een vals plafond? Een ruimte indelen in verschillende kamers of compartimenten? Contacteer ons en we bekijken graag de situatie met u. 

Meer weten?

Elektriciteitswerken in de regio Bilzen? Contacteer ons! Wij genieten een onberispelijke reputatie en zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.